Figyelem!

2022.01.24. 12:39

Vízzavarosodás, útzár: munkálatok kezdődnek a Hungária utcában

Sérült szennyvízaknákat javít a Hungária utca – Kóczián Sándor utca – Jászai Mari utca – Nagy Jenő utca csomópontban január 25-től a TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.

bama.hu (Forrás: TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt.)

A munkálattal egy időben a Hungária utca – Nagy Jenő utca találkozásánál lévő, 300 mm átmérőjű ivóvízhálózati tolózár cseréjét is elvégzik a szakemberek.

 

A várhatóan február 1-ig tartó munkálatok félpályás útzár mellett zajlanak. Ez idő alatt a Hungária utca déli sávja a csomópontnál nem lesz járható, a kétirányú közlekedés azonban sávszűkület mellett, jelzőlámpás irányítással biztosított lesz.

A Jászai Mari utca a Garay utca felől, a Kóczián Sándor utca pedig a Hungária utca felől lesz egyirányú. Kérik az arra közlekedőket, figyeljék a kihelyezett táblákat, útjelzőket!

 

A tolózár cseréjével járó megváltozott vízirány miatt január 25-én és 26-án vízzavarosodás és nyomásesés fordulhat elő a Tüzér utca – Honvéd utca vonaltól keletre egészen a 48-as térig, illetve az Aradi vértanúk útjától délre a Mártírok útja – Nyírfa utca sávig tartó területen.

 

A megszokott, kiegyensúlyozott vízminőség ezt követően gyorsan visszaáll. A szolgáltató javasolja érintett ügyfeleinek, hogy a jelzett időszakban fordítsanak fokozott figyelmet vízfelhasználással üzemelő háztartási eszközeikre, a mosó- és mosogatógépek beindítása előtt minden esetben ellenőrizzék a vizet, és amennyiben a víz zavarosodását észlelik, kerüljék a gépek használatát!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában