Beremendi Cementgyár

2022.02.21. 19:30

A környezettudatosságot támogatja a DDC

A Duna-Dráva Cement (DDC) Kft. hosszú évtizedek óta elkötelezett híve és fő támogatója a természeti értékek védelmének, valamint egy fenntarthatóbb életforma kialakításának. A környezettudatos kezdeményezések megvalósulását több mint egy évtizede támogatja a vállalat a Zöld Megoldás-pályázat keretében. Ráadásul idén további hét projekttel növelik a támogatottak számát.

Móga R.

Forrás: DDC


A DDC ebben az évben 3 millió forinttal támogatja a Beremendi Cementgyár környezetében élő közösségek zöldkezdeményezéseit, a pécsi kisrégió pályázóját pedig 1,5 millió forinttal segíti. 
 

A Déli ASzC Teleki Zsigmond Mezőgazdasági Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium az öt éve indult parkátalakítást folytatja. A Nagyharsányi Óvoda a tavalyi projektjeit fejezi be. A Szavai Óvoda a környezettudatos életet szeretné megalapozni, és ezzel együtt a gyermekek mozgás- és egészségfejlesztését. A Pécs vonzáskörzetében nyertesként kihirdetett Orfűi Fekete István Óvoda és Konyha egy zárt, szabadtéri foglalkoztatót tervez kialakítani az interaktív oktatás, kísérletek és játékok reményében. 
 

A DDC Zöld Megoldás-pályázat keretében az elmúlt évek során eddig összesen 53 projekt valósult meg mintegy 74 millió forintból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!