Tótszentgyörgy

2022.02.25. 21:20

Közös takarítással készülnek az idényre

Idén január elején új vezetősége lett a Szigetvári Dolgozók Horgász Egyesületnek, amely úgy döntött, hogy megrendezik a gondnokságuk alatt működő tótszentgyörgyi halastónál az évadnyitó horgászversenyt március 15-én.

Zs. J.

A közel 11 hektáros területet a verseny előtt még szebbé próbálják varázsolni, emiatt a hétvégén, február 27-én rendbe teszik a horgásztó környezetét. Az egyesület a horgásztó közelében lévő parkolóban várja a segítőket vasárnap reggel nyolc órára. 

A márciusi évadnyitó horgászversenyen az első három helyezett, illetve a legnagyobb halat kifogó versenyző jutalomban részesül. A halakat a mérlegelés után visszaengedik a tóba. 

Április végén a harcsafogó versenyt is megrendezik. A kétnapos rendezvény ideje alatt a tavat lezárják. A Szigetvári Dolgozók Horgász Egyesület minden évben számos versenyt szervez, melyek közül népszerű a gyermeknapi, illetve az éjszakai horgászat. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!