Mesterművet ismertek el

2022.03.31. 09:09

Baranyai siker: Lilla díszes tortáját is díjazták a kiállításon

Zs. J.

Baranyai sikerek születtek a Sirha Budapest, Közép-Kelet-Európa legjelentősebb élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán a hétvégén a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. 
Idén a Magyar Cukrász Ipartestületének szervezésében visszatért a kiállításra a felnőtteknek és tanulóknak szóló cukrászati megmérettetés. 

 

A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség Baranya Megyei szekciója a Facebook közösségi oldalán tette közzé, hogy a versenyen baranyai sikerek születtek. Mint írták, Lovrencsics Lilla a pécsi Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskola tanulója tortadíszítés kategóriában ezüst­érmet szerzett a „Kellemes Húsvéti Ünnepeket” elnevezésű tortájával. A sásdi Dávidné Schneider Sára felnőtt tortadíszítés kategóriában, „Egy Star Wars-rajongó szülinapjára” versenyművével oklevelet kapott, míg Schneiderné Szabados Ildikó (Zsolnay Vilmos Technikum és Szakképző Iskola cukrász szakoktatója) felnőtt tortadíszítés kategóriában bronzérmet szerzett az „Egy népitáncos hölgy szülinapjára” című művével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!