Fejlesztések várhatóak

2022.03.27. 14:12

Épülhet már az újabb üzemcsarnok Mohácson

Dr. György László, gazdaságstratégiáért és -szabályozásért felelős államtitkár, Hargitai János ország­gyűlési képviselő, a Mohács 500 miniszteri biztosa, valamint Pávkovics Gábor, Mohács polgármestere tette le az ipari parkban készülő újabb üzemcsarnok alapkövét.

Berta M. (forrás: Mohácsi Újság.hu)

Képünk illusztráció

Forrás: Mohácsi kórház oldala

Mint elhangzott, a speciális körülményeket igénylő, így többek között a nagy belmagasság mellett végezhető vállalkozások számára a csarnokba egy 5 tonna teherbírású híddarut építenek be. A fejlesztés keretében nyolc személygépkocsi, valamint három kamion számára parkolót építenek, s a csarnok tetőszerkezetére napelemes rendszert telepítenek, ezzel biztosítva a gazdaságos áramellátást. 

 

A vissza nem térítendő pályázati forrásból elnyert 580 milliós beruházással ez év végétől az ipari park által nyújtotta szolgáltatások köre bővül és a kedvezményes bérleti díjjal a város megoldást kínál a kevésbé tőkeerős vállalkozások számára is az ideális munkafeltételek biztosításával. 

 

– Mohács a fejlesztéseit tekintve szerencsésnek mondható, ugyanakkor a kedvező feltételeket felkészülten fogadja – jegyezte meg György László, államtitkár. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!