Visszatért a népszerű program

2022.03.28. 19:14

Végre a jó idő is megérkezett a terehegyi Tavaszköszöntőre

Két év kihagyás után újra megtartották Terehegyen a Tavaszköszöntő rendezvényt, amely Harkányban most is, mint korábban, a tavaszi-nyári szezon indító programja volt.

Zs. K.

Fotó: Zs. K.

Az áthelyezett munkanap miatt a szervezők – a Kiss József Művelődési Ház munkatársai, és Gitta Gábor – tartottak attól, hogy kevesebben jönnek el az immár hatodik alkalommal megszervezett rendezvényre, de a helyi kulturális csoportok, fellépők, a kézműves vásár, és a közreműködők (Bújj, bújj zöld ág játszóház, az Éjszakai Rajzás Motorosai, az Apró Paták Lovas Sportegyesület pónijai, arcfestők), és persze a szép, napos idő kicsalogatta az embereket a terehegyi faluház előtti térre.


Baksai Endre Tamás, Harkány polgármestere köszöntőjében elmondta, a Tavaszköszöntő a fürdőváros egyik legjelentősebb közösségerősítő programja, a rendezvény bevételét hagyományosan minden évben egy alapítványnak, vagy egyesületnek ajánlják fel. Az idén a harkányi általános iskola szülői munkaközösségét támogatták a tombola bevételével.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!