Rugalmas iskolakezdés

2022.08.24. 10:31

Már szombattól használható Pécsett a szeptemberi összvonalas bérlet

A Tüke Busz Zrt. szeptemberre érvényes valamennyi, összvonalas bérletét augusztus 27-étől (szombattól) már elfogadja a helyi járatú autóbuszokon.

bama.hu (forrás: Tüke Busz Zrt.)

Fotó: Laufer László

 Várhatóan hagyományos, tantermi oktatással indul a 2022/23-as tanév Pécsett is, így az iskolakezdés zavartalan biztosítása és megkönnyítése érdekében a Tüke Busz Zrt. szeptember hónapra érvényes valamennyi, összvonalas bérletét augusztus 27-étől (szombattól) már elfogadja a helyi járatú autóbuszokon történő utazáskor.

A Tüke Busz Zrt. közleményében kiemeli: 

a nyári időszakhoz képest a jelenléti oktatás beindulásával szeptemberben ugrásszerűen megnövekednek az utazási igények, így az intézkedés elősegíti a pénztárakban a várakozási idő csökkenését, és biztosítja az utasok színvonalasabb kiszolgálását.

A társaság szerint a szeptemberi bérletek korábbi érvényességi idejének biztosításával tervezhetőbbé, kiszámíthatóbbá válik a bérletváltás a tanévkezdéshez kapcsolódó napokban.

Az augusztus havi bérletek szeptember 5-én, éjfélig érvényesek.

A 30 napos bérletek továbbra is tetszőleges kezdőnappal válthatóak, a bérleten feltüntetett időponttól 30 napon át, illetve az azt követő napon 04.00 óráig érvényesek utazásra. Az okostelefonnal rendelkező utasoknak érdemes megfontolniuk a mobiljegy használatát, amely gyors és biztonságos megoldást jelent. Az elektronikus jegy ára 350 Ft, amely megegyezik a bérletpénztárakban vagy a Tüke Busz Zrt. viszonteladói partnereinél elővételben váltható, papír alapú jegyek árával, és az érvényesítés pillanatától kezdődően jogosít utazásra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!