Sulipakk

2022.08.08. 14:30

Online lehet adakozni az iskolakezdés segítésére

Az iskolakezdés a családokra nagy terhet ró, főleg ott, ahol több gyermekről is gondoskodnak – ezen igyekszik könnyíteni a Baptista Szeretetszolgálat évről évre a Sulipakk kampánnyal, amelyet idén is útnak indítottak.

W. K.

20220728 - Tanszervásárlás (illusztráció) iskolakezdés előtt - Franco Papír Írószer, Eger - Berán Dániel, BD / Heves Megyei Hírlap

Fotó: Berán Dániel

 

Tavaly a résztvevő partnerek, valamint az adományozók segítségével összesen kétezer csomagot osztottak ki az iskolákban, ezen kívül családok átmeneti otthonába is jutott a segítségből.

 

A kampányhoz online adománnyal, vagy 3 ezer forintos tanszercsomag online megvásárlásával tudnak csatlakozni a segíteni szándékozók, egészen szeptember 4-ig. 

A rászoruló gyerekek beiskolázását segítő tanszereket interneten keresztül lehet megvásárolni, majd az eszközöket a Baptista Szeretetszolgálat juttatja el az érintett családokhoz.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!