Szépül a város

2022.09.14. 17:31

A legújabb pályázatokról adnak majd tájékoztatást a Vigadóban

A Nemzeti Együttműködési Alap pályázatairól kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők szeptember 21-én az Erzsébet Vigadóban.

W. K.

Fotó: Laufer László

A felhívás szerint a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának munkatársai szeptember 6–27. között minden megyében, illetve a fővárosban tájékoztatást nyújtanak a civil területet érintő aktualitásokról, a Nemzeti Együttműködési Alap 2022. évi összevont, egyszerűsített és normatív pályázatainak, valamint a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap és a Városi Civil Alap 2022. évi pályázatainak tapasztalatairól, a civil területet érintő szakmai programokról, eseményekről, valamint a NEA 2023. évi összevont és egyszerűsített pályázati kiírásairól. 

A bólyi tájékoztatóra szeptember 21-én 17 órakor kerül sor az Erzsébet Vigadóban. A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.

Pár nappal később, szeptember 27-én pedig a bólyi képviselő-testület tart közmeg­hallgatást az Erzsébet Vigadóban 17 órai kezdettel. A napirend során Hárs József, a város polgármestere a 2021. évi költségvetés végrehajtásáról tart tájékoztatót, majd beszámol a 2022–2023. évi tervezett beruházásokról, illetve uniós pályázatokról. Végezetül a hallgatóság által feltett kérdésekre válaszol a testület. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!