Folyamatosan fejlesztik a községet

2022.09.08. 12:31

Elkészült a park legújabb látványeleme Királyegyházán

Az elmúlt években folyamatosan fejlesztették a faluközpontot a településen, nemrég pedig újabb esztétikai elemmel bővült az itt található szabadidőpark.

M. R.

A tó kellemes kikapcsoldást nyújt a lakóknak

Forrás: Királyegyháza Községi Önkormányzat

A tó környezetében, a ParKing Bisztró mögötti területen hozták létre a néhány méter hosszú, hangulatos csobogót, amely a látvány mellett hangzásával is megnyugtató élményt jelenthet az arra járók számára. A tó környéke ugyanis térkővel fedett, így a helyiek körbe tudják sétálni a tavat. A nagyméretű kövekből épített csobogó mint egy apró vízesés jelenik meg a parkban.

– A park és a csobogó megtervezésében, kialakításában is Kustra Erika kertészmérnök vállalt fontos szerepet

 – mondta el Nagy Beáta polgármester.

A településkép fejlődése mellett a rendezvények sem állnak meg Királyegyházán, szeptember 24-én szüreti felvonulást tartanak, felelevenítve a korábbi hagyományokat, jó pár éve ugyanis bevett szokás volt a program. A felvonuláson és az azt követő szüreti bálon való részvételbe minden korosztályt bevonnak. A nyugdíjasok énekes, az iskolások táncos bemutatót tartanak majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!