Lelkesen segítenek

2022.09.14. 08:31

Száztizenöt kadéttal kezdte meg a tanévet a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium

Zs. K.

Forrás: Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium hivatalos Facebook oldala

Száztizenöt kadéttal kezdte meg a tanévet a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium. Az intézményben tavaly indult a honvéd-kadét képzés, a tanulók pedig aktívan részt vesznek a siklósi és térségi polgárőrök munkájában. Alkalomadtán, és a lehetőségek szerint bekapcsolódnak a rendvédelmi tevékenységekbe és lelkesen segítik a történelmi hagyományőrző szervezeteket, programokat.

Fischer Zsolt, az intézmény vezetője elmondta, országos szinten is kiemelkedő, hogy ennyien csatlakoznak a képzéshez. A gimnázium a kadétok tevékenységével kapcsolatban helyben szorosan együttműködik a társszervekkel. Ezzel kapcsolatban szeptember 10-én és 17-én a Kossuth Rádió reggeli műsorában hallhatnak az érdeklődők interjút, amelyben megszólal Cseh László, a Baranya megyei Polgárőr Szövetség elnöke, Kirchner Tibor, a Baranya Megyei Polgárőr Szövetség siklósi járási koordinátora és Fischer Zsolt intézményvezető. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!