Játékot hirdettek

2022.10.18. 21:11

Szalatnak: megajándékozza az önkénteseket az önkormányzat

A szalatnaki önkormányzat szeretné a közösséget még jobban összekovácsolni, illetve erősíteni a segítő szándékot a lakók között, ezért egy játékot hirdetett.

Zs. K.

– Még márciusban tettünk egy felhívást, hogy mindenki kap egy szelvényt a hivatalban, aki ellenszolgáltatás nélkül tesz valami jót a településért

 – mondta Gulácsi Erika, Szalatnak polgármestere.  – A segítőkészségért tombola annak jár, aki önkéntes munkát végez, összeszed a településen egy hulladékgyűjtő zsákba szemetet, behozza a hivatalhoz, vagy fényképen megmutatja, adományoz bármit bárkinek, ültet egy fát (de előtte egyezteti velünk), rendezvényen segít a szervezőknek, kölcsönöz egy könyvet és elolvassa, segít bármiben az önkormányzatnak, tesz a településképért, sportegyesületi taggá válik (tagdíjat fizet), támogatja a településen folyó munkálatokat, vagy éppen helyi terméket vásárol tőlünk. 

A községvezető örömmel számolt be arról, hogy eddig már közel száz szelvényt kiosztottak az aktív lakosok között, akik ezt egyfajta tombolaként hasznosíthatják az év végére szervezett állófogadáson. Az önkormányzat értékes ajándékokkal szeretné megjutalmazni azokat, akik év közben tettek a faluért, a közösségért. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!