A nap is kisüt

2022.10.29. 08:16

Tartja magát reggelente a makacs köd

Ködös hajnalokra számíthatunk a következő napokban. A hőmérséklet csúcsértéke 20 fok körül alakul.

bama.hu

Fotó: Karnok Csaba

A tegnapihoz hasonló sűrű köd borította kora reggel Pécset, illetve a megye jelentős részét, amely napközben is csak nehezen oszlott fel.

Az elmúlt éjszakák során addig-addig terjeszkedett a köd, valamint a rétegfelhőzet, hogy mostanra beborította teljes Magyarországot és kialakul a „langyosnak” nevezhető légpárna – említette videós előrejelzésében az Országos Meteorológiai Intézet meteorológusa, Molnár Anna.

Várható időjárás Baranyában (Forrás: koponyeg.hu)
Szombat
Erősen felhős, párás, keleten néhol tartósan ködös idő lesz. Kevés napsütésre a Dunántúl nyugati felén számíthatunk. Eső nem lesz, de keleten ködszitálás előfordulhat. 10 és 20 fok között alakul a hőmérséklet.

Vasárnap
Reggel ködös, napközben rétegfelhős idő várható.  11 és 20 fok közötti értékeket mérhetünk

Hétfő
Marad az erősen rétegfelhős, párás idő, főleg reggel sűrű ködfoltokkal.  A hőmérsékletben sem lesz változás: 11-20 fok lesz.

Orvosmeteorológia (Forrás: koponyeg.hu)
Számottevő fronthatás továbbra sem terheli szervezetünket. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik
 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!