Csobbanás!

2022.10.13. 20:25

Újra fürödhetünk Szigetváron az őszi éjszakában

M. R.

Fotó: Nagy Balázs

A szigetvári gyógyfürdő továbbra is nyitva tart, október 15-én, szombaton pedig ismét megrendezik a rendszeresen nagy sikert arató éjszakai fürdőzést. A programra este 19 órától érkezhetnek a látogatók, s a fürdőzés egészen éjjel 23 óráig tart. A belépővel a vendégek a gyógyfürdő minden szolgáltatását igénybe vehetik, a medencék mellett a sószobát, a jacuzzit, a gőzkabint is használhatják.

Míg napközben a Szigetvári Gyógyfürdő az idősebb korosztály, valamint a kisgyermekes családok körében is sűrűn látogatott, az éjjeli program felnőttek, párok és baráti társaságok számára is külön élményt nyújthat. 

A gyógyfürdő munkatársai lapunknak elmondták, hogy minden alkalommal széles a látogatói paletta az életkor szerinti megoszlást illetően, sokan érkeznek az esti programra is nagyobb gyermekeikkel.

Az éjszakai fürdőzés során az emeleti büfé is működni fog azok számára, akik megéheznek, továbbá a szokásokhoz híven az egész este folyamán aláfestő zene gondoskodik majd a hangulatról. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!