Több maradhat a családi kasszában

2022.11.11. 16:58

Új helyszínen rendezik meg a baba- és gyermekholmi börzét

A két nagyon sikeres, több ezer szülőt vonzó szeptemberi ruhavásár után november 13-án és december 11-én télköszöntő börzét rendez új helyszínen a Pécsimami és a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt.

bama.hu

Fotó: Löffler Péter

Az ősz eleji vásárok bizonyítják, hogy egyre nagyobb az igény a használt, de jó állapotú gyermekholmik iránt. Ezt az is alátámasztja, hogy fél nap alatt elfogytak az árusító helyek a novemberi és decemberi börzére. Az új helyszín, az uránvárosi Hajnóczy piac épületében minden biztosítva lesz a garantáltan jókedvű vásárláshoz, ami szinte szórakozásnak fog tűnni. Több méternyi ruhahalomból válogathatnak a szülők, nagyszülők, hogy a gyermekeik és unokáik számára mindent beszerezhessek az őszi, téli időszakra. A vásárlás élményét még jobbá téve, büfével is készülnek a szervezők, illetve minden látogató ajándékot vihet haza, és egy 15 ezer forintos ajándékcsomag is gazdára talál majd, amit a győztes válogathat össze.

Az évszakváltás terhének enyhítésére létrejött börzéket a délelőtti órákban tartják, 9 órától kezdődően 12 óráig bezárólag november 13-án és december 12-én az uránvárosi Hajnóczy piacon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!