Nagyszerű programok várnak

2022.11.12. 15:03

Újra elindul a Hangszert a kézbe program

December 5-én kezdődik a Hangszert a kézbe program a Kisharsányi Könnyűzenei Kreatív Házban.

Zs. K.

Fotó: Zantleitner Ingrid

Hétfőtől egészen szerdáig teljesen ingyenesen lesz látogatható a zenei játszótér (hangszerkiállítás), ahol minden érdeklődő betekintést nyerhet a dob és ütőhangszeres, a gitáros és basszusgitáros, a billentyűs, a népi és klasszikus hangszerek, az elektronikus zenei, valamint a stúdiós szekciókba, hogy a hangszereket megszólaltatva nagyszerű és boldog pillanatokat élhessen át. 

Emellett szintén ingyenesen lesz látogatható 8 rendhagyó énekóra, 6 hangszeres és hangtechnikai kurzus és több koncert. A szervezők mindenkit – iskolás csoportokat is – szeretettel várnak, aki érdeklődik a hangszerek, a hangszeres játék, az élményalapú zenélés és tanulás, a zenész életmód és általában a zene iránt. 
A Kisharsányi Könnyűzenei Kreatív Ház nyitvatartása: hétfő-kedd 8.30–18.00, szerda 10.00–15.00, de 8.30–13.00 óráig szervezett óvodai és iskolai csoportok léphetnek be. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!