Előnyből hátrány lehet

2022.12.30. 12:45

Hogy lesz ebből parkolás, elégedetlenek a bérletesek

A parkolóbérletekkel kapcsolatban több észrevételt is megfogalmaztak olvasóink a két ünnep közti időszakban. Egyikük a következőt panaszolja:

W. K.

Fotó: Fehér Gábor

- Szerettem volna meghosszabbítani az éves nyugdíjas parkolóbérletemet. Minden évben ezt az év vége előtti napokban teszem meg. Busszal mentem a Biokom Siklósi úti ügyfélszolgálatára. Nem voltam egyedül - a buszról négyen szálltunk le, akik ugyanoda tartottak. Megdöbbenéssel szembesültünk a zárt ajtókkal, és rajta a cetlivel, miszerint december 29-én és 30-án zárva tartanak - adott hangot felháborodásának olvasónk. - Emlékeim szerint a korábbi években ezeken a napokon is nyitva volt az ügyfélszolgálat. Ha a bezárás mellett döntenek, miért nem adnak erről megfelelő tájékoztatást? Én viszonylag nyugodtan fogadtam a helyzetet, de sorstársaim közt volt, aki indulatosan vette tudomásul a zárva tartást - zárta a történetet. 

Más azt nehezményezi, hogy  akik parkolóbérletet váltottak, azok gyakorlatilag akkor is fizetnek a szolgáltatásért, amikor más ingyen veheti azt igénybe - lásd a két ünnep között. - Nehezményezem, hogy a két ünnep között még a szokásosnál is nehezebb parkolóhelyet találni a belvárosban, ami köszönhető annak, hogy a parkolás ebben az időszakban ingyenes, azaz boldog, boldogtalan autóval megy a városközpontba - írta előfizetőnk. - Nekem viszont, aki bérletet váltottam, nem adnak semmilyen kedvezményt. Ugyanúgy az egész havit kifizettem, csak épp megállni nem tudok sehol. Ez hol igazságos? - tette fel a kérdést. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!