Bama.hu podcast

2022.12.15. 21:02

Probléma legyen a haverod! - társkeresésről és a párkapcsolatokról beszélt Mármarosi Melinda

M. R.

Legújabb podcast adásunk vendégeként Mármarosi Melinda párkapcsolati szakértővel beszélgettünk az általa vezetett egyedülállók klubjáról, illetve az évek során tapasztalt párkapcsolati, társkeresési tendenciákról. A szakértővel kitértünk arra, hogy az ünnepi időszak kiemelt jelentőségű a társkeresésben. Szóba jött az internetes ismerkedés előnyeire és hátrányai, a fiatalkori és az érettebb életszakaszban való párkeresés buktatói és lehetőségeire is. 

Mármarosi Melinda szerint a társadalmi elvárások, tabuk és beidegződések csak nehezítik a kapcsolatépítést, ebben az online világ térnyerése, a járvány alatti bezártság megszokása, a téli időszakban kiváltképp érzékelhető  elkényelmesedés sem segítik az egyedülállók életét.

A szakértő megosztotta tapasztalatait azt illetően, mi alapján működhetnek jól a modernkori párkapcsolatok, illetve tanácsokat fogalmazott meg a társkeresők számára is.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!