Adomány a kórházaknak

2022.12.14. 21:11

Több mint két tonna szaloncukrot kapnak a gyerekek

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. több ezer kisgyerek karácsonyát teszi emlékezetesebbé, az adományból a pécsi gyermekklinikára is jutott.

bama.hu

Illusztráció.

Fotó: Flajsz Péter

A piacvezető létesítménygazdálkodó és a textilgazdálkodó társaságok szaloncukrot ajándékoztak – többek között - a Pécsi Tudományegyetem Klinikai központja, gyermekgyógyászati klinika kis betegeinek is - olvasható a cég közleményében.

A karácsony sok család számára lelkileg megterhelő időszak. Akit nem érint, annak belegondolni is nehéz, milyen érzés, ha a család legféltettebb tagja, a gyermek nem örülhet otthon a karácsonyfának és az ajándékoknak. Ehelyett betegen, a szüleitől, testvéreitől külön, sokszor ágyhoz kötve kell töltenie az ünnepeket.

Sajnos szeretteit, és az otthon melegét senki sem tudja pótolni számukra. Az apró figyelmességek mégis sokat számíthatnak nekik ebben a nehéz helyzetben. A szeretetet, törődést jelentő ajándék néhány órányi enyhet, boldogságot jelenthet. Ennek reményében a két cég vezetősége úgy döntött, hogy ezévben az ügyfeleinek szánt szaloncukrot gyerekeknek adományozza.

A B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt. munkatársai december közepéig személyesen viszik el a csomagokat a kórház gyermekosztályaira.

A pécsi klinika mellett a cégek további 13 budapesti és vidéki kórház gyermekosztályainak, valamint több gyermekalapítványnak és gyermekotthonnak

 - összesen 2,4 tonna – szaloncukrot osztanak szét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!