Felháborítónak tartjuk

2022.12.21. 12:22

Üres cipősdobozzal mi lehet a cél?!

A cipősdoboz akciók egyre népszerűbbek, karácsony előtt sokan választják az adományozásnak ezt a módját.

W. K.

20221216 Kaposvár Ajándékokkal felpakolva érkeztek és jókívánságokkal felvértezve távoztak a Kinizsi Lakótelepi Tagiskolából a Kaposvári Rákóczi FC labdarúgói, akik ezzel próbálták szebbé varázsolni néhány gyermek karácsonyi ünnepét. Fotó: Lang Róbert lr Somogyi Hírlap Képen: Heil Máté

Fotó: Lang Róbert

- Én is összeállítottam két cipősdobozt a gyerekeimmel, nagy örömmel. Jó érzés volt itthon összeválogatni azokat a játékokat, amiknek más is biztos, hogy örül majd, és édesség, többek közt szaloncukor is bőségesen került a dobozba - számolt be élményeiről egy olvasónk. - A hírek szerint azonban üres dobozokkal is találkoztak az adománygyűjtés szervezői - nem tudom megérteni, hogy aki ezt teszi, annak mi lehet a szándéka. Megbántani egy rászoruló gyermeket, családot?! Szeretnék hinni abban, hogy üres doboz csak valamilyen véletlen folytán kerül az adományok közé - zárta gondolatait előfizetőnk. 

Más azt hangsúlyozza, hogy mennyire jó érzés tudni, hogy a dobozba összecsomagolt adomány olyan helyre kerül, ahol annak biztosan örülni fognak, köszönetét kifejezve a szervezőknek. - Az, hogy cipősdoboz akciók indulnak karácsony előtt országszerte, különféle szervezetek közreműködésével, ma már természetes. Én is ezt a módját választom az adományozásnak már évek óta - írta olvasónk. - Szeretném megköszönni a segítő szervezetek munkáját, hogy ezeket az akciókat megtartják, gondolom, hogy a lebonyolításuk rengeteg munkával, fáradsággal jár. Hálás köszönet érte - emelte ki. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!