Nyertesként végeztek

2022.12.08. 15:03

Zöldebbé válik a mislenyi iskola udvara

Zs. J.

A kép illusztráció

Fotó: Torjay Attila

„Tűkön ültök már? Lezárult a szavazás, már csak összesítjük és hamarosan kihirdetjük melyik osztály alkotása lett a közönség kedvence”, írta november végén a közösségi oldalán a Cetelem Zöldsuli. Teltek a napok, és az izgalom maradt, hogy kik lettek a befutók, melyik általános iskolák udvara varázsolódik zöldebbé a pályázat révén.

Kiderült, az eredményhirdetés csúszását az okozta, hogy egyes pályázók internetes szavazatszáma egyik pillantról a másikra megugrott. A Cetelem Zöldsuli meg is említette, azon dolgoztak, hogy levonják a nem érvényes szavazatokat és összesítsék az elért pontokat annak érdekében, hogy megőrizzük a verseny tisztaságát.

A végeredményt december 7-én este közölték, ebből kiderült a Kozármislenyi Janikovszky Éva Általános Iskola 3.c osztályának köszönhetően, 300 ezer forint értékű nyereményével,  zöldebbé varázsolják a mislenyi iskola udvarát. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!