Bemutatják értékeiket

2023.01.04. 14:21

A megújult szászvári strandot népszerűsíti a kisfilm

A térség gasztronómiai értékeit, az ehhez kapcsolódó rendezvényeket bemutató, különleges útikönyvet készít a Keleti-Mecsek Egyesület, pályázati forrásból.

Wald K.

Forrás: Szászvári Fürdő

Cél, hogy a turisták egy színes, igényesen összeállított, fotókkal illusztrált kiadványból tájékozódhassanak az érintett települések helyi gasztronómiai különlegességeiről, a környék kiváló minőséget kínáló éttermeinek, cukrászdáinak kínálatáról. 

Az útikönyvvel együtt egy, szintén a helyi értékeket felsorakoztató kisfilm is készül, amelynek készítői a tavaly megújult szászvári strand népszerűsítése érdekében egy külön videót is forgattak, és tettek közzé.

Mint ismeretes, a tavalyi szezonra a szászvári fürdő medencéjét és a gépházát is korszerűsítették, és a létesítmény környezete is megszépült. Cél, hogy minél többen tudomást szerezzenek a létezéséről, ennek érdekében készült az elsősorban a fiatalokat megcélzó, pörgős, kedvcsináló klip, amely kiválóan alkalmas az online felületeken való reklámozásra, a nyári szezonban. Az alkotók ezzel szeretnék segíteni, hogy minél több emberhez eljusson a hely híre, mert a tapasztalat szerint a környéken is sokan vannak, akik nem is tudnak arról, hogy Szászváron a strandolási lehetőség biztosított. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!