Bama.hu podcast

2023.01.26. 19:50

Az ominózus lényeg iskolaigazgató szemmel – Csizmazia Tiborral beszélgettünk

Egy iskola mindennapjai, a társadalom számára róla kialakult kép nehezen hozható fedésbe, állítható párhuzamba mindazzal, amivé az épp aktuális pártpolitikai csatározások emelik, vagy éppen taszítják.

Mészáros József

Ahogy a közhely nevezi: a csendes többség, látszólag ez esetben is csak mellékszerephez jut, ám ugyan úgy teszi a dolgát, mint eddig mindenkor, emberemlékezet óta – és ez a lényeg. A lényeg, ami nem más, mint a gyerekek oktatása, nevelése minden eszközzel, ami egy adott korban, időszakban rendelkezésre áll. Erről a politikai bulvár vajmi keveset beszél, így a kívülállók számára, a közoktatásról kialakítandó véleményt sok esetben immár manipulált információk próbálják terelgetni – remélt politikai haszonszerzés érdekében.

Soron következő podcastunkban Mészáros József a kémesi általános iskola igazgatójával, Csizmazia Tiborral beszélget az ominózus lényegről.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!