Tervezik és szervezik

2023.01.13. 16:38

Farsangi mulatságot is szerveznek Mánfán

W. K.

Fotó: Pesti Tamás

Folyamatosan várja az új tagok jelentkezését a Mánfa Fejlődéséért Egyesület - céljuk, hogy a település lakóit összefogva sok színes programot kínáljanak minden korosztály számára, a legkisebbektől a legidősebbekig. Ezek lehetnek többek közt kirándulások, faluszépítési kezdeményezések, természetvédelem, kulturális örökségvédelem, vagy akár előadások egészségmegőrzésről, szépségápolásról, illetve kreatív, valamint sportprogramok - az Egyesület várja az ötleteket, hogy milyen rendezvényeket látogatnának szívesen a helybéliek. A legutóbbi közgyűlésről szóló összefoglaló szerint minden korosztályt szívesen látnak tagjaik sorában - mint kiemelik, szükség van  a kisgyermekek önzetlen szeretetére és őszinteségére, a kamaszok elgondolkodtató eszmefuttatásaira,  a fiatalok  lendületére és kreativitására, a középkorúak megfontoltságára, és az idősek bölcsességére. 

A Mánfa Fejlődéséért Egyesület már az év első hónapjára is szervezett programot, a Nyugdíjas Klubbal karöltve: január 24-én a település kultúrházban "Két keréken az északi sarkig" címmel Szinyákovics Béla tart élménybeszámolót 18 órától. Február 18-án pedig farsangi batyus mulatságra várnak mindenkit, aki szeretné vidám hangulatban elbúcsúztatni a telet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!