Megszólalt a polgármester

2023.02.24. 14:20

Polics József: a baloldali képviselők mosnák kezeiket

W. K.

Fotó: Löffler Péter

Voltak, vannak és lesznek nehéz döntések címmel adott ki közleményt Polics József, Komló polgármestere, a Komlói Bányásznapokat érintő újításokkal kapcsolatban. 

– A február 22-i képviselő-testületi ülésen tárgyaltuk a város költségvetését és a 2023. évi Komlói Bányásznapok lebonyolítását érintő változásokat. A testület összetételét tekintve a 2019-2024-es ciklusban a Komló Összeköt Egyesület 7:5 arányban foglalja el a székeket a Fidesz-KDNP-vel szemben. Ez azt jelenti, hogy ebben a ciklusban a jobboldal csak előterjeszthet, ajánlásokat tehet a város működésével, fejlesztésével kapcsolatban

 – közölte a polgármester. 

– A végleges döntés a KÖT frakció kezében van, ezért elszomorít az a színjáték, amikor a „függöny mögött” gazdasági egyetértés van, látszólag egy csónakban evezünk és a végső, esetleges húsba vágó döntések meghozatalakor átküldenek a polgári oldalra egy szavazatot, hogy a döntés megszülethessen, de a baloldali képviselők moshassák kezüket, és lejárató Facebook-propagandát folytathassanak, hogy a Fidesz-KDNP fizetőssé tette a Komlói Bányásznapokat – tette hozzá Polics József.  

– Tisztelt képviselőtársaim, ez nem politizálás, hanem lavírozás a felelősségteljes viselkedés és a szavazatok megtartása között. Kérem Önöket, hogy ne folytassanak kettős kommunikációt Komló város érdekében! 

– zárul a közlemény.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!