Fejlesztés

2023.03.20. 16:54

Közösségi edzésen mutatták be az új kondipark eszközeinek használatát

Zs. K.

A mozsgói önkormányzat komplex sportinfrastruktúra fejlesztésre nyert támogatást tavaly a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz keretében. A projekt részeként a közelmúltban elkészült egy 176 négyzetméteres kültéri kondipark a játszótér melletti területen. A beruházásnak köszönhetően bővült a szabadtéri sporttevékenységek köre a településen, újabb lehetőséget teremtve az egészségtudatosabb, mozgásban aktív életmódra.

A park változatos eszközei számos mozgásformát kínálnak, kezdő szinttől a profi sportolókig mindenkinek. Ezeket a mozgásformákat mutatták be szombaton az Ezüst Erdő Szabadidős Egyesület tagjai a közösségi edzésükön, amelyen a résztvevők megismerkedhettek az új eszközök funkcióival, és a street workout edzésformával.

A támogatott fejlesztés kapcsán még egy épületcsoport is megvalósul, amely a nagy és kis létszámú közösségi rendezvények lebonyolítására lesz használható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!