Segít a jóga is

2023.03.18. 10:18

Testtudatos gyermeki témákba is bevezeti Annabella a gyerekeket

Interaktív könyvbemutatót tartanak Pécsett a Körbirodalomban (Tudásközpont 4. emelet) március 18-án délelőtt 11 órától az Annabella eleven képzelete című könyv megálmodójával, Jakab Adrienn-nel.

Cz.E.

Fotó: Chinnapong

A szerző hivatásos jógaoktatóként dolgozik. Ezen mozgásformán belül pedig szíve csücske a gyerekekkel való foglalkozás a tisztaságuk, a nyitottságuk és az őszinteségük miatt. A kicsiken keresztül saját maga is mindig visszaemlékezik a kiskorára, amikor rengeteg időt töltött a nagymamája által vezetett siklósi könyvesboltban. 

Azon a helyen ivódott belé a könyvek csodás illata, és ott fogalmazódott meg benne a vágy, hogy egy saját maga írt kötetbe is beleszippantson a jövőben. Így született meg Annabella, a tudatos kislány karaktere, akinek világmegváltó ötletei vannak. A könyvben tizenegy fejezeten át olyan testtudatos gyermeki, és mindennapos témákat oszt meg az olvasóval az író, amely a felnőttek szemléletét is megváltoztathatja.  

A könyv 5-12 éves korosztály számára íródott, így a Tudásközpontban tartott bemutatót is ennek a korcsoportnak ajánlják. Az eseményen való részvétel ingyenes. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!