Milliókat osztottak szét

2023.04.12. 14:00

Kilenc civil kulturális és nyolc helyi sportegyesület kapott támogatást Siklóstól

Zs. K.

A kép illusztráció

Fotó: AS

A siklósi képviselő-testület ebben az évben is támogatja a város sport- és kulturális civil egyesületeit. A támogatásra idén márciusban pályázhattak a szervezetek, a számukra biztosított összegekről pedig a legutóbbi testületi ülésen határozott a grémium.

Kétmillió forintot osztottak szét a Siklósi Szalon Alapítvány, a Kanizsai Dorottya Fúvószenekari Egyesület, a Tenkes Vegyeskari Egyesület, a Siklósi Hagyományőrző Egyesület, a Siklósi Dolce Hegedű Egyesület, a Villány-Siklósi Borút Egyesület, a Fontos Vagy Nekünk Egyesület, a Gasztro- és Borbarátnők Borrendje, a Siklósi Borbarátnők Borrendi Egyesülete között, míg 7,5 millió forintos keret állt rendelkezésre a pályázó sportegyesületek részére. 

Különböző mértékben a Siklósi Futball Club, az MK Pelikán Siklós KC, a Siklós SE, a Damashi Küzdősport Egyesület, a Siklósi Lóbarátkör Hagyományőrző és Sportegyesület, az Apró Paták Lovas Sport Egyesület, a Tenkes Lovas Sport, Hagyományőrző és Polgárőr Egyesület és a Tenkes Természetbarát Egyesület kapott támogatást. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!