Új arcát mutatja már

2023.05.07. 15:58

Ismét vendégeket fogad a pécsi régi-új Rózsakert - galéria

A (L)együnk Együtt! szlogent hirdető, kívül-belül megújult és a hétvégén újranyitó Rózsakert streetfood-ételekkel, minőségi italokkal várta és várja a vendégeit hét minden napján, kivéve a hétfőt.

Zs. J.

Aki a napokban figyelmesen járt a pécsi a Janus Pannonius utcában, és a Széchenyi téren, az észrevehette, hogy az utcaköveken hirdetik, újra vendégeket fogad a régi-új Rózsakert.

– Nem egy szokványos bulihely vagyunk. Egy olyan helyet álmodtuk meg, amely kulturált környezetben, jó zene mellett biztosít kikapcsolódást a vendégeiknek. Mi egy olyan szervezet vagyunk az egyházon belül, akik az egyházmegyének összes ingatlanját üzemelteti, a turisták fogadásáig, a gasztronómiáig, a vendéglátásig bezárva – nyilatkozta az újranyitás kapcsán Üveges Pál Leóna.

Mint részletezte, a régi Rózsakert hangulatát már nem tudták visszahozni, ugyanis az emberek közízlése mára jelentősen változott, de azt igérik, hogy megpróbálják megteremteni a kulturált szórakozási feltételeket. Azokat a funkciókat szeretnék erősíteni, ami az egykori Rózsakertben működött, a mai kor követelményeinek, ízlésének megfelelően.

– Nyitó, induló vállalkozás vagyunk, ezért a vendégeiket megértését kérjük a kezdeti időben. A Stretfood-étekkel készülünk, hamburgerekkel, csirkefalatkákkal, alkoholos és nem alkoholos italokkal. A minőségre építünk, egy szekszárdi feltörekvő pincészet boraival, és pécsi sörökkel kínáljuk vendégeinket, de a terveink szerint a kínálat még bővülni fog – említette meg Üveges Pál Leóna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!