A földrengéstől menekültek

2023.05.02. 15:40

Jótékonysági bált szervez a VÉV Dominikáért és a lányáért

Zs. K.

A Várunkért és Városunkért Egyesület (VÉV) az Apró Paták Lovas Sportegyesülettel, a Siklósi Hagyományőrző Egyesülettel és a Siklósi Polgárőr Egyesülettel karöltve jótékonysági batyus bált szervez a törökországi földrengés elől hazamenekült siklósi családnak. A rendezvényt május 12-én 19 órától tartják a Művelődési Házban, ahol a zenét Jovánovics Péter szolgáltatja majd.

Kovács Dominika és lánya, Jázmin Malatyaban éltek Dominika török férjével, amikor az országot februárban a földrengés sújtotta. Házuk nem volt biztonságos, így Dominika a lányával haza szeretett volna jönni szülővárosába, Siklósra. A hazajutásukat az önkormányzat 100 ezer forint rendkívüli támogatással segítette, azóta pedig – szintén önkormányzati segítséggel – sikerült elintézni, hogy Jázmin óvodába járhat. Amíg Dominika nem talál állást, addig a megélhetésük nehéz, ezért a szervezők a bál teljes bevételét nekik ajánlják fel. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!