Ez ám a gyereknap!

2023.05.19. 10:30

Vasárnap az Alma zenekar is várja a kicsiket a siklósi várba

Vasárnap gyereknapi programokkal várják a családokat a siklósi várba.

Zs. K.

Az idén a Pünkösd május utolsó vasárnapjára, azaz gyereknapra esik, ezért Szentgyörgyváry Péter várkapitány úgy döntött, előrébb hozza egy héttel a gyereknapi programokat, így a családoknak nem kell választaniuk a keresztény ünnepi programok és a gyereknapi kavalkád közül. A siklósi várban ennek megfelelően május 21-én sok-sok izgalmas játékkal készülnek a kicsiknek. Légvár, körhinta, ügyességi játékok, kézműves foglalkozás, íjászat, lovagoltatás, fafaragás, rendőrautó, csillámtetoválók, arcfestők és Lakatos Norbert Vaklufis várja a gyerekeket. 

Ezen kívül színpadi programokkal is készült a vár csapata: 10 órától a Dózsa György utcai óvoda kisgyermekei adnak műsort, 10:30-tól pedig az Alma zenekar táncoltatja meg az aprótalpúakat. 11:30-tól A Harkányi Gyógyvíz és az Ördögszántotta hegy legendája című zenés-táncos produkciót láthatja a közönség, amely után ismét a kicsiké a színpad: déltől a Köztársaság Téri Tagóvoda Mazsorett Csoportja mutatja be műsorát. 12:20-tól Kőhalmi Ferenc bűvész, 13 órától a Batthyány Kázmér Általános Iskola diákjai, 13:20-tól pedig a Lara Mesék Társulat előadása következik. 14 órától fellép a népszerű Voisingers énekegyüttes, majd végül Sándor-Hidvégi Zsuzsi Ringató koncertje szórakoztat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!