Gazdik figyelem!

2023.06.21. 15:00

Családi kisállatpanzió nyílt a romonyai szőlőhegyen

Mint arról nemrégiben írtunk, egyre nagyobb igény van a kutyapanziókra, ezért sorra nyílnak újabb szálláshelyek a négylábúak számára is.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Forrás: Tappancs Családi Kisállatpanzió és Napközi

A romonyai szőlőhegyen a napokban nyitotta meg a kapuit a Tappancs Családi Kisállatpanzió és Napközi, amelyben jelenleg egy 36 négyzetméteres klimatizált házikó várja a kisebb négylábúakat (macskákat is), és egy kinti kennelsor a nagyobb kutyusokat, ami a hidegebb időkben is melegséget ad a kedvenceknek a padlófűtésnek köszönhetően.

Szorre Gábor, a panzió vezetője elmondta, családi vállalkozásként alakították ki a helyet. Édesapja tenyésztő, évek óta foglalkozik kutyákkal, és régóta gondolkozott a panzió megnyitásán. Két éve kezdték el a férőhelyek megépítését, mely mostanra elkészült, és minden szükséges engedéllyel rendelkezik. Elsősorban Gábor húga fog foglalkozni az állatokkal, de szükség esetén az édesapja, az édesanyja, a menyasszonya és ő maga is besegít az ellátásba, az állatok gondozásába.

Forrás: Tappancs Családi Kisállatpanzió és Napközi

Benti tartásra maximum 12 (plusz egy elkülönítő) kisállatot tudnak elhelyezni, a kinti kennelsor pedig 12 férőhelyből áll, emellett itt elhelyeztek még 3 egyenként 25 négyzetméteres, árnyékolóval védett kennelt, ahol együtt bandázhatnak a négylábúak. 

Hogy mekkora igény mutatkozik a panziókra, azt az is bizonyítja, hogy Gábor a nyitás napján már 10-12 foglalást rögzített júliusra. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!