Rotyog a csirkepaprikás

2023.06.22. 18:50

Honeybeast koncerttel zárul a fesztivál Bólyban

A nyár még szinte el se kezdődött, a bólyiak már készülnek a szeptember elején szokásos, évről évre egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Csirkepaprikás-főző Fesztiválra, amelyet idén 24. alkalommal rendeznek meg a Kántor-réten. A szeptember 2-i rendezvény műsora már összeállt, az Erzsébet Vigadó tájékoztatója szerint.

Wald Kata

 

A fesztivál középpontjában ezúttal is a híresen jó szüreti csirkepaprikás áll, amelyet a bólyiak hosszú lével és "kanalas galuskával" készítenek, és amely szorosan hozzátartozik a szürethez. A hagyomány népszerűsítésére hívták életre a rendezvényt, amelyen a gasztonómia élményeken túl színes programokkal, kézműves kirakodó vásárral várják az érdeklőket.

A program délután polgármesteri köszöntővel indul, majd Janza Kata Gyermekmusical műsorát tekinthetik meg az érdeklődők, amelyen a legismertebb rajzfilm slágerek csendülnek fel - nem csak gyermekeknek. Az asztalok között a délután folyamán a PTE Brass Band muzsikál, a napot 19 órakor Honeybeast koncert, majd szüreti bál zárja, a Póló zenekarral.  


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!