A Soltra Elemér-díjat is átadták egy tanulónak

2023.06.30. 15:00

Nagyon jól kezdik a nyarat a nyolcadikosok

Eseménydúsan telt a nyár első hónapja Bicsérden és a környező településeken. A tanév lezárultával ösztöndíjban részesítették a bicsérdi általános iskola legjobb tanulói.

Mohay Réka

Forrás: Bicsérdi Önkormányzat

Az ösztöndíjakat ezúttal a bicsérdi önkormányzat jóvoltából nyerhette el nyolc fiatal, a támogatás azonban forgó rendszerben működik, Boda, Zók és Bicsérd felváltva biztosítja a muníciót minden évfolyam legeredményesebb diákjainak anyagi ösztönzésére. Az elismeréseket idén Vér József, bicsérd polgármestere adta át. 

A díjakat Zolnai Szófia, Bella Dorka, Paár Tamás, Csike Panna, Pej Fanni, Kesztyüs Balázs, Pej Dániel, valamint Varga Tamás nyerte el. A nyolcadikas Varga Tamás a Bicsérd község által alapított Soltra Elemér-díjban is részesült.

Mindemellett Boda község Önkormányzatának jutalmát Pej Dániel 7. osztályos tanuló kitűnő tanulmányi eredményéért kapta. A díj egy erdélyi jutalom utazás Boda Község testvértelepülésére, Csíkrákosra – a díjat Kovács Győző, Boda polgármestere adta át a sikeres diáknak.

Az ünnepségen több fiatal tanulmányi eredményéért, diákönkormányzati munkájáért külön díjban és könyvjutalomban részesült. A jutalomkönyveket a Szigetvári Tankerületi Központ biztosította. A szülői munkaközösség és a tankerület közösen több diákot és szülőt is sok éves munkájukért jutalmazott meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!