Város napja

2023.07.23. 18:30

Ételek helyett az étlap kerül terítékre a tárlaton

Nem mindennapi kiállítás nyílik Sellyén most, hogy közeleg az augusztus 4-ei dátum, amikor is Sellyén elrajtol a város napi rendezvénysorozat, amelynek keretében három napig zajlanak majd a jobbnál jobb programok. 

Czeczon Enikő

Képünk illusztráció

Fotó: Rákóczy Ádám

A várakozást azonban segíti elütni a Sellye Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Muzeális Intézmény, hiszen megannyi eseményt szerveznek, hogy mindenki ráhangolódhasson a több napos eseményre. Augusztus 3-án ünnepélyes keretek között megnyílik a megújult Kiss Géza életét és munkásságát bemutató kiállítás. Ugyanezen a napon pedig délelőtt fél 11-kor egy másik tárlatot is megnyitnak, amelyet Dudás Gyula gyűjteményéből állítottak össze. 

A tárlat során kalandozást tehetnek az érdeklődők az elmúlt idők vendéglátásában. Megtudhatják, hogy mi mennyibe került, és mit lehetett kapni. A kiállítás alatt folyamatosan hallgatható lesz egy interjú, amelyből kiderül, hogy milyen kalandos úton kerültek a gyűjteménybe a világ minden tájáról az étlapok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!