Fellép az Irigy Hónaljmirigy is

2023.07.13. 16:40

Színes programokkal vár a városnapok az Ormánság fővárosában

Augusztusban immáron huszonötödik alkalommal rendezik meg Sellye városában a városnapokat, amely augusztus 4. és 6. között várja az érdeklődő közönséget.

Czeczon Enikő

Fotó: Fehér Gábor

A műsorok pontos időpontja még nincs meg, de a programok már igen. A nyitónapon, azaz augusztus 4-én a Sellye Városi Művelődési Ház, Könyvtár és Muzeális Intézmény ad otthont az ünnepi Képviselő-testületi ülésnek. A nap további részében fellép a Podravka Zenekar, a Delta Zenekar, valamint koncertet ad Grupa Vigor. Mindezek mellett pedig táncház is lesz.  

A rendezvény második napján, augusztus 5-én az alábbi programokkal várják a vendégeket: bűn- és balesetmegelőzési előadás, egészségfelmérés a Sellye Ápolási Intézet közreműködésével, Bazsarózsa Népi Játékpark a termálfürdő területén, Csurgó Zenekar gyerekkoncert, Götz Attila és Györfi Anna - mesés dallamok gyerekeknek műsor, focimeccs, ebéd, hagyományőrző csoportok előadásai, Irigy Hónaljmirigy és Kelemen Kabátban koncert, valamint tűzijáték és utcabál teszi fel az i-re a pontot. 

A zárónapon pedig megtartják a Járási Úszóverseny Bajnokságot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában