Torlódás várható

2023.07.04. 08:40

Karbantartás miatt lezárták az autópályán az alagutat

Nem lesz könnyű az M6-os autópályán haladni.

Zsigmond József

Forrás: Pécsi Újság

Karbantartás miatt lezárták az M6-os autópálya Pécs felé vezető oldalán a 169-es km-nél lévő "B" alagutat. A forgalmat a főváros felé vezető oldalra terelik át, ahol irányonként egy-egy sáv járható. 

Az M60-as autópályán, az M6-os autópálya felé vezető oldalon, a 6-os és a 2-es km között aszfaltoznak, a külső és a leálló sávot lezárták. 

A 6-os főúton Dunaszentgyörgy belterületén, a 121-es és a 122-es km között új, csomópontot építenek. A fél útpályát lezárták, jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Az 58-as főúton Szalánta belterületén, a 12-es és a 15-ös km között csatornáznak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat.

Pécsi lezárások

Megyeri út: Az útburkolati felújítások a Megyeri úti iparvágány és a Verseny utca között, a Megyeri úton a Mártírok útja és az Athinay út között valósulnak meg. A munkálatok a Megyeri út – Tüzér utca csomópontban indulnak július 3-án. A fejlesztés indulásával a Megyeri úti közműrekonstrukció miatt sárgán villogó Expo Center melletti jelzőlámpával párhuzamosan a Megyeri út – Tüzér utcai jelzőlámpa kikapcsolásával is számolni kell.

Erzsébet utca: A Felsővámház utca irányából a Fischer Béla utcáig tartó szakaszon zajlanak majd a víz- és szennyvízvezeték rekonstrukciós munkálatok, nyílt árkos technológiával. Mivel az utca keskeny, így a kivitelezési munkálatok teljes útzár mellett valósulnak meg július 21-ig.

Siklósi úti csomópont: A Siklósi úti csomópontban félpályás lezárás mellett történik a munkavégzés. Várhatóan június 19-től a Siklósi úti csomópontban a kivitelezési munkálatok megkezdésével ideiglenes forgalomkorlátozásra kell majd számítani. A nyugati oldali félpályás lezárás június 19-től várhatóan augusztus 13-ig, a keleti oldali pedig tervezetten augusztus 14-től augusztus 31-ig tart.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!