Ízek várnak

2023.07.20. 10:00

Kényeztető élményt ígérnek a kellemes nyári estén

Egy jó gasztroélmény még nyáron is tökéletes. Hiába van meleg, mi, magyarok, szeretünk enni. Július 20-án, délután fél 7-től pedig egy igazi burgerkalandban lehet részünk a Doboz Coffeeban Teleky shéf és a Doboz CoffeeShop jóvoltából.

Czeczon Enikő

A kép illusztráció

Fotó: hedgehog94

Egy kellemes nyár esti burgerezésre invitálnak a szervezők, ahol a séf különlegességeit kóstolhatják a résztvevők. A kínálatban szerepel Kézműves Beef Burger, amely marhahúspogácsát, wasabis majonézt, bacont, savanyított hagymát, zöldségeket, kézműves sajtot tartalmaz, mindezt házi buciban felszolgálva. Emellett BBQ Beef Burger is terítékre kerül, amely marhahúspogácsából, BBQ császárhúsból, wasabis majonézből, baconből, savanyított hagymából, zöldségekből, kézműves sajtból és házi buciból áll. Emellett pedig gondoltak azokra is, akik nem esznek állati eredetű terméket, hiszen Vegán Burgerrel is szolgálnak az eseményen.  

A burgerek mellé házi sült burgonya és ananászos - zöldalmás coleslow salátát kínálnak. A süteményekről, desszertekről és frissítőkről a Doboz Coffee gondoskodik.  

Az ajánlat délután fél 7-től a készlet erejéig érhetők el. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!