Ezeken a pontokon kell újratervezni

2023.07.24. 08:44

Még mindig zsákutca a Mária a baranyai megyeszékhelyen

Zsigmond József

 

Pécsen az utolsó ütemével folytatódnak a Mária utcában a gázvezeték felújítási munkálatok.

A 6-os főúton, Dunaszentgyörgy déli határában, az új 512-es főút csomópontját építik. A 122-es km-nél félpályás lezárásra és jelzőlámpás irányításra készüljenek. Pécs belterületén a Nagy Lajos király útján, az Alsómalom utca kereszteződése előtt egy sávot lezártak a gázvezetékek rekonstrukciója miatt.

Az 57-es főúton, Szajk térségében csapadékvíz elvezető hálózatot építenek ki, a 10-es km-nél jelzőlámpás forgalom irányítás mellett a fél útpályát lezárták. A szennyvízhálózatot építik Pécsen, az 58-as főút elején. A Tüskésréti útról csak kis ívben, jobbra lehet kikanyarodni az 58-as főútra, az Északmegyer dűlőt pedig teljesen lezárták. Pécstől délre, Szalántán, szintén az 58-as főúton a szennyvízhálózatot építik. Az őszig tartó munkálatok a 12-es és a 15-ös km között félpályás lezárással járnak, jelzőlámpa irányít.

Pécsen az utolsó ütemével folytatódnak a Mária utcában a gázvezeték felújítási munkálatok. Július 24-től várhatóan két héten a Mária utca 5. és 13. szám közötti szakaszt, teljes szélességében lezárják, közölte a Biokom Nonprofit Zrt. A Mária utca továbbra is zsákutca lesz, amely a nyugati irányból, a Széchenyi tér felől a szálloda mélygarázsáig lesz megközelíthető. Az Acsády Ignáz utcában pedig összesen 483 méter hosszú útszakaszt újul meg.

Tovább folytatódik a munkálatok a Szigeti úton és az Őz utcában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!