Folytatódnak a munkálatok

2023.07.26. 15:40

Útlezárások Pécsen: őszig biztosan fel lesz túrva a város

Utolsó üteméhez érkezett a gázvezeték-rekonstrukció pécsi Mária utcában.

Zsigmond József

Fotó: Löffler Péter

Július 24-től előreláthatóan két héten át Mária utca 5. és Mária utca 13. szám közötti szakaszt teljes szélességében lezárják, közölte a Biokom Nonprofit Ktf. a közösségi oldalán, így a Mária utca továbbra is zsákutca lesz, amely a nyugati irányból, a Széchenyi tér felől, a szálloda mélygarázsáig lesz megközelíthető. 

A pécsi belvárosban, a Nagy Lajos király útja és a Bajcsy-Zsilinszky utca kereszteződésénél egy sávot lezártak: gázvezetékek rekonstrukciója miatt.
A pécsi útfelbontások itt nem érnek véget. A Siklósi úti csomópontban félpályás lezárás van, a nyugati oldali félpályás lezárás június 19-től várhatóan augusztus 13-ig, a keleti oldali pedig tervezetten augusztus 14-től augusztus 31-ig tart. 

A Nemzeti Kosárlabda Akadémia előtti útszakaszon is dolgoznak, ami szintén forgalmi rend változással járnak, itt az érintett szakaszon félpályás lezárással történik a munkavégzés. Továbbá víziközmű-rekonstrukciós munkálatok folytatódnak az Őz utcában, míg a Szigeti úton kerékpárút épül. 

Július 27-én forgalomkorlátozásra és útlezárásra kell számítani a pécsi belvárosban, mivel visszaérkeznek a Csontváry képek. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!