Méltó búcsúztatás

2023.08.30. 12:30

A nyugdíjba vonulókat köszöntik a bicsérdi értekezleten

Augusztus 31-én a Szentlőrinci Kistérségi Óvoda és Bölcsőde a bicsérdi Torony Galériában tartja a 2023/2024 nevelési évnyitó értekezletét.

Mohay Réka

Az értekezlet megnyitására Vér Józsefet, Bicsérd polgármesterét kérték fel. Az intézményből 65 fő vesz részt a rendezvényen, ahol óvodapedagógusok, kisgyermeknevelők, és a nevelést, oktatást segítők tájékoztatást kapnak a következő nevelési év kihívásairól, a köznevelést érintő törvényi változásokról, és a megváltozott foglalkoztatási jogviszonyról. 

– A rendezvényen ünnepélyes keretek között köszönünk el a nyugdíjba vonuló kollégáktól. Az ünnepi műsort meghívott előadók és óvodapedagógusok szolgáltatják. A szép környezet hozzájárul ahhoz, hogy méltó módon ünnepeljünk és feltöltődve kezdjék meg a szakmai munkát az intézmény dolgozói. A nevelési évnyitó értekezletnek a tavalyi évben is a bicsérdi Torony Galéria adta a helyszínt – mondta Molnár Judit kistérségi óvodavezető, aki a szakmai programokról ad majd részletes tájékoztatást a rendezvényen. 

A fórumon továbbá lehetőség nyílik kérdések megbeszélésére, illetve párbeszédek kialakítására is. Az ünnepi programra műsorral is készülnek, az intézmény egyik oktatójának hegedűmuzsikáját, illetve a Pécsi Nemzeti Színház egyik színművészének szavalását hallgathatják meg az egybegyűltek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!