Karbantartás

2023.08.01. 18:47

Egy időre bezár a kormányablak Pécs belvárosában

Karbantartás miatt augusztus 8-11 között zárva tart Pécsen a Belvárosi Kormányablak – számolt be róla a Baranya Vármegyei Kormányhivatal.

Bama.hu

Fotó: Török János

Karbantartási munkálatok miatt átmenetileg szünetel az ügyfélfogadás a Pécs, Kossuth tér 1-3. szám alatt működő kormányablakban 2023. augusztus 8-11. között. A négy napos karbantartás ideje alatt a közelben a Pécs, Szántó Kovács János utca 1. és a Pécs, Aidinger János út 43. szám alatti kormányablakokban állnak az ügyfelek rendelkezésére.

Közlekedési igazgatási hatósági ügyekben (gépjármű, vezetői engedély) az ügyintézés a Belvárosi Kormányablak épületének első emeleti irodáiban változatlanul zajlik. Az utángyártott rendszámok és regisztrációs matricák, továbbá a postai úton át nem vett törzskönyvek, az első emeleti ügyfélfogadó-teremben az ügyintézőnél átvehetőek. Az elkészült és átvételre váró okmányokat (személyi igazolvány, vezetői engedély, útlevél) az épület recepcióján kiadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!