Helyi vállalkozó a kivitelező

2023.08.11. 17:50

Folyamatosak az út- és járdafelújítások Szederkényben

Néhány hónappal ezelőtt a szederkényi önkormányzat önerős beruházásként elkezdte a legrosszabb állapotban lévő belterületi hidak, árkok és járdák felújítását.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Képünk illusztráció

Fotó: © Cseh Gábor

Ennek részeként most a Rákóczi utcában, a művelődési ház előtt újult meg a könyvtár lépcsője, és a járda két rövid szakaszon. 

Korábban több utcában is végeztek különböző felújítási,  illetve helyreállítási munkálatokat: a Táncsics Mihály utcában felújítottak egy lépcsőt, és a hozzá kapcsolódó átjárót, továbbá az alatta lévő 15 méteres szakaszon újra lapozták az árkot. A Kossuth Lajos utcában mintegy 40 méteres szakaszon megújult a járda, a József Attila utcában pedig egy rövidebb vízelvetető árok, amely korábban rossz állapota miatt a hozzá közel álló családi házat veszélyeztette. 
Ezen túlmenően a Püski utca felső szakaszán lévő hidat is sikerült felújítaniuk a szakembereknek, kilapozni a felette lévő szakaszon az árkot, és újrabetonozni a járdát. A kivitelezések az elkövetkezendő időszakban még több utcában folytatódnak, a munkálatokat egy helyi vállalkozás végzi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!