Jöhet az utánpótlás

2023.08.18. 15:20

Idén is bővülhet az alsómocsoládi Gyermekek ligete

Idén is újabb csemetékkel bővülhet a Gyermekek ligete Alsómocsoládon.

Rajnai-Zsíros Krisztina

A község önkormányzata 2023-ban is várja azon családok jelentkezését, akik 18. életévét be nem töltött alsómocsoládi, vagy és erős kötődéssel rendelkező, lélekben alsómocsoládi gyermekükkel közös akció keretein belül facsemetét ültetnének a Gyermekek ligetében. 

A telepítésre javasolt fák: korai juhar, japán juhar, oszlopos gyertyán, nyír és magnólia. Jelentkezni Balogh Anikónál lehet augusztus 23. szerda 12 óráig a Faluházban személyesen, vagy a +36-30/411-5394-es telefonszámon. Az önkormányzat átvállalja a facsemeték beszerzési és a gyermekek táblájának elkészítési költségeit, a szülőktől mindössze egy jelképes 2000 Ft vagy 5 € vagy 2000 Rigac hozzájárulást kérnek, illetve az ültetési munkálatokban és a csemeték gondozásában való aktív részvételt. A csemetéket várhatóan október 21-én 9 órától ültetik el közösen a családok.

Az ültetésben való aktivitással a gyermekek és fiatalok átérezhetik a közösség szeretetét,  így mindig tudni fogják, hogy ez az a hely, ahol a gyökereik vannak, ez az a hely, amely mindig visszavárja őket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!