Rangos elismerések

2023.08.18. 13:40

Kitüntetéseket adott át az agrárminiszter, baranyaiakat is díjazott

Nagy István agrárminiszter az államalapítás ünnepe alkalmából állami kitüntetéseket és szakmai elismeréseket adott át augusztus 17-én, az államalapítás évfordulója alkalmából Budapesten tartott ünnepségen.

Rajnai-Zsíros Krisztina

Baranya vármegyéből az Életfa Emlékplakett Arany fokozatát kapta Dr. Simor Ferenc, az Agrárminisztérium nyugalmazott főosztályvezetője, nyugalmazott országos főállatorvosa több évtizedes áldozatos munkájáért, társadalmi szerepvállalásáért. 

Az Életfa Emlékplakett Ezüst fokozatával ismerték el Gara Sándort, a Baranya Vármegyei Kormányhivatal nyugalmazott gyombiológusát, a hazai növényvédőszer engedélyeztetés és növényvédelmi technológia fejlesztés terén végzett több évtizedes kiemelkedő szakmai tevékenységéért. 

Fotó: FEKETE ISTVAN

Életfa Emlékplakett Bronz fokozatával tüntették ki Kustra Mihály Péter családi gazdálkodót az állattenyésztés és a növénytermesztés területén elért kiváló eredményeiért. 

Az agrárminiszter Miniszteri Elismerő Oklevelet adományozott Szekeres Sándorné, a Palotabozsoki Zrt. könyvelője részére a szervezet gazdasági tevékenységének támogatása érdekében végzett elkötelezett szakmai munkájáért. 

Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott Kanizsai-Tóth Csaba, a FÁN GROUP Kft. cégvezetője a hazai élelmiszerek gyártása és forgalmazása érdekében végzett elkötelezett munkájáért.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!