Gratulálunk!

2023.08.22. 20:15

Kitüntették az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ igazgatóját

Bama.hu

Forrás: ECSGYK

Nagy István, az Esztergár Lajos Család-és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ igazgatója részére a család-és gyermekjóléti szolgáltatások, valamint a gyermekvédelmi ellátások fejlesztése iránt elhivatott, innovatív szakmai munkája és közösségépítő tevékenysége elismeréseként Magyarország Köztársasági Elnöke a Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést adományozta – olvasható a szerkesztőségünkhöz eljuttatott sajtóközleményben. 

Forrás: ECSGYK
Forrás: ECSGYK
Forrás: ECSGYK

Nagy István igazgató szakmai támogató tevékenysége a területen dolgozó szakemberek segítésén túl kiterjedt az új szolgáltatások bevezetéséhez szükséges szakmai anyagok elkészítésében való részvételre, valamint szakmai iránymutatások és protokollok megírására, véleményezésére.

Az ünnepélyes átadásra 2023.08.17-n a Belügyminisztérium Márvány termében megtartott központi ünnepségen került sor. A díjat Pintér Sándor belügyminiszter adta át.

A kitüntetés adományozása az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ dolgozói számára is hatalmas szakmai elismerés.

Az intézmény dolgozói büszkék arra, hogy egy olyan intézményben dolgozhatnak, melynek vezetője ilyen magas rangú elismerésben részesült. Az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ munkavállalói a jövőben is törekednek arra, hogy a legmagasabb színvonalú szakmai tudásukkal támogassák az Intézmény igazgatóját a jövőbeni szakmai terveinek megvalósításában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!