Rangos kitüntetés

2023.08.18. 09:24

Polics József: Magyar Érdemrend lovagkereszt - videó

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehetett át az államalapítás ünnepe alkalmából Polics József, Komló polgármestere dr. Pintér Sándor belügyminisztertől Budapesten, a város érdekében végzett kiemelkedő településvezetői munkája és odaadó közéleti tevékenysége elismeréseként.

Wald Kata

Az átadóünnepséget követően Polics József hivatalos internetes közösségi oldalán a következő gondolatokat fogalmazta meg: - Úgy gondolom, hogy az elmúlt időszakban sok mindent megtettünk, néha erőn felül. Örömteli, hogy ez kormányzati szinten is látszik, és ennek eredménye ez az elismerés. Komló jövője szempontjából pedig fontos, hogy kormányzati szinten látszódjanak a Komlóért tett erőfeszítések. Ezek biztatóak, megnyugtatóak Komló jövője szempontjából. Több mint három évtizeddel ezelőtt hajtottam a fejemet arra a feladatra, hogy szolgálom a várost. Különböző beosztásokban tettem ezen időszak alatt, de mindig egyetlen szempont vezérelt: Komló város fejlődése, Komló lakóinak minél jobb megbecsülése. Köszönöm mindenkinek a támogatását, segítségét - fogalmazott a polgármester. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!