Szeptemberben indul az első

2023.08.22. 15:20

Újra közlekedik a Komló-Siófok-Székesfehérvár járat

Bama.hu

Forrás: Komlói Autóbuszos Tömegközlekedés Blog

Szeptember 1-jén megkezdődik a 2023/2024-es tanév, így újra közlekedik a Komló – Székesfehérvár autóbuszjárat, amely Siófokot is érinti. Az első autóbusz szeptember 3-án, vasárnap 12:10-kor indul útnak és azután mindig az első iskolai előadási napot megelőző napokon (általában vasárnap) lehet igénybe venni. A járat átszállás nélküli utazást biztosít a kollégiumokba visszaigyekvő diákoknak, ám a Győrben dolgozó komlóiaknak is ez a leggyorsabb tömegközlekedési eszköz, miután a járatnak Székesfehérváron azonnali csatlakozása van Győrbe.

A Budapesten tanuló, vagy dolgozó komlóiak is igénybe vehetik a közvetlen buszjáratokat. Komlóról péntekenként 9:20-kor, vasárnaponként 15:20-kor indul autóbusz a fővárosba, míg Budapestről péntekenként 15:05-kor, vasárnaponként 10:05-kor indul átszállásmentes autóbusz Komlóra. Aki Szegedre igyekszik vasárnaponként, legegyszerűbb ha igénybe veszi a 15:20-kor Komlóról Budapestre induló járatot, amelynek Bonyhádon azonnali csatlakozása van Baja és Szeged felé, a járat bevárja a komlói utasokat. Valamennyi autóbuszon korlátozás nélkül elfogadják a vármegye- és országbérleteket - olvasható a Komlói Tömegközlekedés Blog közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!