Szabad az ügyintézés

2023.09.11. 15:00

A héten sem pihen Baranyában a kormányablakbusz

Zsigmond József

Tizenhét hét baranyai települést látogat meg a kormányablakbusz a héten. Hétfőn Máriakéménd, Szederkény, Hásságy, Olasz, Belvárdgyula, Versend, kedden Erzsébet, Geresdlak, Nagypall, szerdán Kacsóta, Szabadszentkirály, Gerde, Velény, Pécsbagota, míg csütörtökön Beremend, Magyarból és Újpetrére gurul be a busz.

A hatékony közigazgatás alapelve, hogy az ügyfelek egy helyen minél több ügyüket el tudják intézni. Ezt a célt valósítja meg a Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat, a kormányablak busz is, amellyel lehetővé vált, hogy a kisebb lakosságszámú településeken is helyben tudják elintézni az ügyeiket. A kormányablakbuszokban többek között az alábbi ügyek intézésére van lehetőség: személyi igazolvány igénylése, lakcímváltozás bejelentése, jogosítvány ügyintézés, parkolási igazolvánnyal kapcsolatos ügyek, diákigazolvány igényléséhez szükséges NEK-adatlap felvétele, útlevél igénylése és ügyfélkapu regisztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!