Csak kötetlenül

2023.09.26. 21:45

Egy kicsit elbeszélgetnek a Táncsics-os diákok szüleivel Siklóson

Rajnai-Zsíros Krisztina

Siklós Példátlan együttműködés és párbeszéd kezdődött a Siklósi Táncsics Mihály Gimnázium pedagógusai és Szülői munkaközössége (SZMK) között. Az elmúlt tanévben a szülők hívták meg a tanárokat egy találkozóra, most pedig a tanárok kezdeményezték a párbeszédet. Ez alkalommal a tanári testület zenével, süteménnyel és az idei, illetve az elmúlt évek rendezvényeiről szóló beszámolóval várta a diákok szüleit, amely után estébe nyúló kötetlen beszélgetés kezdődött.

– Úgy gondoljuk, hogy a munkánk nem lehet teljes és eredményes egy támogató szülői közösség nélkül – fogalmazott Fischer Zsolt, a gimnázium igazgatója az együttműködés kapcsán. Urbán István, az SZMK elnöke levélben köszönte meg a kötetlen beszélgetés megszervezését, és sikeresnek értékelte a programot. Mint írta, a célt sikerült elérni, hiszen a családias légkör megvalósításához nélkülözhetetlen a szülőkkel való közvetlen kapcsolat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!